Vakantie periode zomer 2017

Vakantie periode zomer 2017

Na een mooi voorjaar is de zomer aangebroken en inmiddels ook de schoolvakantie. Zoals u van ons gewend bent zijn we nooit gesloten, behalve op nationale feestdagen en in de weekenden.

De spreiding van schoolvakantie in Nederland is prima, maar werkt niet echt goed voor spreiding van vakanties van medewerkers met schoolgaande kinderen op de verschillende vestigingen van CyberFreight. Hierdoor moeten we er voor zorgen dat al deze medewerkers op vakantie kunnen in een periode van zes weken, rekening houdend met juiste bezetting op de verschillende afdelingen.
Het zal u overigens niet vreemd in de oren klinken want zo zal het bij de meeste bedrijven gaan, dus ook bij onze klanten en andere relaties.

We starten de communicatie hierover met onze medewerkers eigenlijk al aan het begin van een kalenderjaar, zodat ze voldoende gelegenheid hebben om binnen een afdeling en met hun leidinggevenden juist en tijdig af te stemmen. Iedereen heeft recht op zomervakantie, maar we moeten het wel gezamenlijk in banen leiden om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen.
Indien er door overlap wellicht toch een korte periode van lichte onderbezetting dreigt hebben we altijd nog een flink aantal uitwisselbare multifunctionele collega’s en onze “vaste” vakantiekrachten.

Zoals u kunt zien draait de vakantieplanning er dus om de serviceniveaus aan de klanten te handhaven en tegelijkertijd alle medewerkers in staat te stellen van hun zomervakantie te genieten.
We zijn daar ook dit jaar weer in geslaagd en wensen u en onze medewerkers een goede en veilige zomervakantie toe.

 

Geplaatst op 25 juli 2017

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.