Partners

Partners

PHARMAFREIGHT

Pharmafreight-logoSinds 01 januari 2016 is Cyberfreight Pharma Logistics BV lid van het in pharma gespecialiseerde wereldwijde netwerk Pharmafreight.

Alleen als je voldoet aan alle gestelde hoge kwaliteitseisen en certificeringen, kun je lid worden van dit netwerk en dan nog eens slechts één lid per land. Met zo’n 28 andere leden in alle belangrijkste landen, dekt Pharmafreight alle continenten af voor juiste afhandeling van pharma producten voor zowel zee- als luchtvracht. Met Cyberfreight Pharma Logistics als uw lokale partner, bent u verzekerd van een juiste monitoring, uitvoering en rapportage op uw zendingen over de gehele wereld.

PHARMAFREIGHT op internet: www.pharmafreight.com

LINK-netwerk

link_global_partner_cyberfreight_internationalCyberFreight-eigenaar Jacques van den Berg richtte in 1994 reeds het Logistics International NetworK (LINK) op. Het is een wereldwijd netwerk van expediteurs die intensief met elkaar samenwerken. De zee- en luchtvrachtbedrijven zijn in meer dan 62 landen gevestigd en hebben in totaal meer dan 240 kantoren. Het hoofdkantoor van LINK zit in Amsterdam. CyberFreight is de Nederlandse speler binnen LINK. Het netwerk biedt veel mogelijkheden voor distributie en opslag en versterkt bovendien de concurrentiepositie van CyberFreight.

LINK-netwerk op internet: www.linkglobal.com

Partners in het kort

  • Overal ter wereld betrouwbare contacten
  • Snelle doorvoer van uw vracht naar de uiteindelijke ontvanger
  • Wereldwijd mogelijkheden voor opslag
  • Kennis van douane wereldwijd