CyberFreight Pharma Logistics

CyberFreight Pharma Logistics

Distributie en opslag van geneesmiddelen zijn aan strenge wettelijke eisen onderworpen. De overheid stelt hoge eisen aan het opslagmagazijn en ook de transportmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen.

Onder de naam CyberFreight Pharma Logistics zijn wij uw partner die geneesmiddelen (farmaceutica, biofarmaceutica, OTC medicijnen) kan opslaan en uw Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken kan verzorgen. Ook als u Europees wilt distribueren naar groothandels zijn wij u graag van dienst. Voor deze dienstverlening beschikt CyberFreight Pharma Logistics over de noodzakelijke vergunningen, waar onder de GDP groothandelsvergunning.

pharma logistics cyberfreight international_inPharma logistics, een vak apart

Het vervoer en de opslag van pharmaceutische producten is een vak apart. Een vak dat CyberFreight Pharma Logistics als geen ander beheerst. Onze transportmiddelen en opslagruimten voldoen aan alle eisen die wettelijk aan de afhandeling van geneesmiddelen worden gesteld. GDP opslag en GDP distributie zijn bij ons in vetrouwde handen. En, onze gekwalificeerde Pharma-medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om uw temperatuurgecontroleerde zendingen veilig, gecertificeerd en gecontroleerd af te handelen.

Temperatuurgecontroleerde opslag

CyberFreight Pharma Logistics verzorgt niet alleen het transport van uw pharmaceutica, biofarmaceutica en OTC medicijnen, maar beschikt ook over GDP opslag mogelijkheden, gecertificeerd en temperatuur gecontroleerd. In Nieuw Vennep is een speciaal Pharma-magazijn ingericht waar de temperatuur gecontroleerd tussen de 15 en 25 graden gehouden wordt. Speciale koelcellen garanderen daarnaast de kwaliteit van pharma-ladingen, welke op een lagere temperatuur opgeslagen dienen te worden, terwijl gecertificeerde medewerkers ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft van de status van uw zending.

Werken volgens GDP Guidelines

Uiteraard voldoet onze Pharma Logistics werkwijze volledig aan de GDP Guidelines. Dit houdt in dat we de temperatuur van uw zending bij aankomst meten en deze tijdens de GDP opslag blijven regelen en beoordelen. Daarnaast zorgen we uiteraard voor de juiste documentatie zodat u geen omkijken meer heeft naar uw zending.

GDP Distributie van uw pharma-producten

Vanuit onze opslag kunnen we ook de GDP distributie van uw pharma-zendingen naar ziekenhuizen en apotheken verzorgen. Binnen Nederland, maar ook naar andere Europese landen, want ook hiervoor heeft CyberFreight Pharma Logistics alle noodzakelijke vergunningen in huis, waaronder de GDP groothandelsvergunning.

CyberFreight Pharma Logistics in het kort

  • Opslag van geneesmiddelen (farmaceutica, biofarmaceutica, OTC)
  • Opslag van materialen voor medisch onderzoek en medische hulpmiddelen
  • Opslag van producten (zowel op 2 – 8 graden als 15 – 25 graden Celsius)
  • Europese distributie naar groothandels (groupage en dedicated service)
  • Nederlandse distributie naar ziekenhuizen en apotheken
  • Distributie van samples
  • Online Stock (indien gewenst zichtbaar voor klanten)
  • Specialisatie in on-site secundair verpakken met gevalideerde verpakkingen (droog-ijs, coolpacks etc)