Zeevracht Pharma

Zeevracht Pharma

Zeevracht van pharma producten vereist een correcte afhandeling, zowel het verwerken van binnenkomende , alsmede van uitgaande zeevracht. CyberFreight Pharma Logistics kan u beide volledige GDP compliant aanbieden en vervolgens afhandelen.

We halen uw export en import zeevracht zendingen volledig GDP compliant af en verzorgen tevens dat uw zendingen volgens de GDP richtsnoeren worden afgehandeld en afgeleverd.

Pharma import zeevracht

containerOp alle import lanes zeevracht bieden wij GDP compliance aan vanaf afhalen tot en met afleveren bij uw magazijn met gebruik making van reefer containers, zowel 20ft als 40ft. Naast het juist afstellen van de te beladen reefers, kunnen we ook dataloggers aanbrengen op de lading, zodat u vanaf het moment van afhalen, inzicht en controle heeft op de temperatuur van de zendingen gedurende het gehele traject.
Wij werken ook in de landen van belading uitsluitend met pharma gekwalificeerde partners, indien het pharma goederen betreft.

LCL import consolidaties zijn voor 15-25 en voor 2-8 graden Celsius niet beschikbaar. In de haven van Rotterdam zijn ook geen LCL afhandelaren, welke GDP compliant zijn. Bij verschepen van uw import LCL betekent dit dus, dat vanaf het afhalen magazijn te Rotterdam er alleen GDP compliant afgehaald en bij u afgeleverd kan worden.

Pharma export zeevracht

Ook uw pharma export zendingen zeevracht worden door ons volledig GDP compliant afgehandeld. We maken ook hier gebruik van 20ft en 40ft reefer containers.

Gekwalificeerde medewerkers

Ook op ons kantoor te Barendrecht hebben wij, op zowel de export afdeling als op de import afdeling, GDP gekwalificeerde medewerkers. Zij zijn dus bekend met de afhandeling van pharma zendingen, ook ingeval van calamiteiten.

MEER WETEN OVER ONZE PHARMA-OPLOSSINGEN?

Wilt u meer informatie over CyberFreights zeevracht specialisatie in Pharma? Neem dan vrijblijvend contact op met Marco van Eijk, Branch Manager van CyberFreight in Barendrecht. Contactinformatie treft u aan in het contactblok.

Zeevracht Pharma in het kort

  • Import en export volledig compliant
  • 15-25 graden Celsius, 2-8 graden Celsius en frozen
  • GDP gekwalificeerde medewerkers zeevracht
  • wereldwijd gekwalificeerde partners
  • Dataloggers kunnen worden toegevoegd