Cross Trade Pharma

Cross Trade Pharma

UW pharma VRACHT IN ÉÉN KEER VAN INDIA NAAR ZUId-Afrika of AUSTRALIË VIA CROSS TRADE?

Wij zijn mede door ons uitgebreide gespecialiseerde internationale agentennetwerk expert op het gebied van Cross Trade. Dat betekent dat wij uw pharma producten van de ene naar de andere kant van de wereld kunnen versturen, zonder dat die vracht fysiek in Nederland komt. Dat scheelt veel tijd en veel geld.

crosstrade_2_cyberfreight_internationalWij zenden uw zee- of luchtvracht uit India of China direct door naar een afnemer in Zuid-Afrika of Australië. Het papierwerk regelen we met onze gevalideerde partners. U krijgt alleen een factuur en de gewenste rapportages, zoals onder andere temperatuur read-outs van CyberFreight Pharma Logistics.

Onze medewerkers zijn allen gespecialiseerd in het assisteren en regelen van uw cross trade pharma zendingen. Of het nu gaat om zeevracht of luchtvracht. We bieden u één contactpersoon, die uw zending nauwlettend begeleidt en volgt, zodat u zelf makkelijk de zending kunt monitoren vanaf afhalen tot aan aflevering bij uw klant.

Tevens kunnen wij de transporten onder Cross Trade voor u verzekeren.

Ook voor uw Cross Trade zendingen biedt CyberFreight Pharma Logistics u dus de juiste oplossing.

MEER WETEN OVER ONZE PHARMA-OPLOSSINGEN?

Wilt u meer informatie over CyberFreights Cross Trade afhandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op met John Twisk, Director Operations. Contactinformatie treft u aan in het contactblok.

Cross Trade Pharma in het kort

  • Cross Trade volledige GDP compliant
  • Afhandeling met gevalideerde partners
  • Eén vast contactpersoon voor alle verkeren
  • Eén rekening van CyberFreight Pharma Logistics
  • Volledige rapportage, ook met temperatuur readouts