Cyber Freight ontvangt IATA CEIV Pharma-certificering

Cyber Freight ontvangt IATA CEIV Pharma-certificering

ceiv-pharma-stamp

Cyber Freight Amsterdam BV te Hoofddorp, onderdeel van Cyber Freight International BV en lid van Pharma Gateway Amsterdam, ontvangt de IATA CEIV Pharma-certificering.

Het behaalde ‘IATA Centre of Excellence for Independent Validators’ Pharma (CEIV)-certificaat is een nieuwe mijlpaal voor Cyber Freight. Deze certificering is een internationale erkenning met betrekking tot de hoogwaardige kwaliteit van de gehele logistieke luchtvrachtketen van Cyber Freight voor alle farmaceutische klanten. Dit sluit volledig aan bij de doelstellingen van Pharma Gateway Amsterdam, het initiatief van ACN en Amsterdam Schiphol Airport, waar Cyber Freight vanaf aanvang deel van uit maakt.

John Twisk, Director Operations van Cyber Freight: “Naast onze GDP, ISO9001 en AEO certificaten, zal deze CEIV-certificering Cyber Freight in staat stellen de kwaliteit van onze dienstverlening verder te waarborgen voor onze farmaceutische klanten. Dat is mede de reden dat we zeer actief zijn in Pharma Gateway Amsterdam.”

Jonas van Stekelenburg, Head of Cargo van Schiphol Airport zei: “Schiphol Cargo feliciteert Cyber Freight met het behalen van het CEIV certificaat. IATA bevestigt daarmee dat Cyber Freight de opslag en transport van medicijnen en andere farmaceutische goederen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid laat uitvoeren. Een welverdiende prestatie! Mooi dat in het Schiphol initiatief, Pharma Gateway Amsterdam, weer een deel van de keten CEIV gecertificeerd is.”

Samen met de andere partners in Pharma Gateway Amsterdam zal Cyber Freight zich verder inzetten voor het verbeteren van de afhandeling van farma-zendingen via Schiphol om zo de belangrijke positie van de luchthaven in deze sector veilig te stellen en uit te breiden.

 

 

Geplaatst op 23 november 2016

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.