Aanschaf verrijdbare stellingen Jungheinrich

Aanschaf verrijdbare stellingen Jungheinrich

Onderdeel van het nieuwe magazijn wordt uiteraard de inrichting. De stellingen zijn hiervan de belangrijkste en grootste investering, dus extra attentie en overleg over dit onderdeel zijn van het grootste belang. We willen het uiteraard ook in één keer goed doen en daarmee de beschikbare vierkante meters zo efficiënt mogelijk benutten, passend bij het product- en orderprofiel van onze klanten. Het feit dat de beschikbare vierkante meters ook nog eens duurdere geconditioneerde meters (vloerverwarming én airconditioning) betreft, maakt het nog belangrijker.

We hebben samen met een aantal geselecteerde leveranciers van magazijnstellingen berekeningen gemaakt op basis van verschillende scenario’s zoals smalle gangen, brede gangen en verrijdbare stellingen. Op basis van de gebruikte vierkante meters, de producten en de orderprofielen werd al snel de conclusie getrokken dat verrijdbare stellingen op tweederde deel van de ruimte het meest economisch waren, aangevuld met brede gangen-stellingen voor het resterende eenderde deel.

Verdere gesprekken, berekeningen en onderhandelingen leidden tot een definitieve gunning van onze opdracht aan Jungheinrich Nederland uit Alphen aan de Rijn.

Hiermee maken we een grote stap voor wat betreft de definitieve inrichting van ons nieuwe magazijn en een optimale bediening van de klanten, tegen kosten die op de meest efficiënte manier deel uitmaken van de tariefstellingen.

 

Geplaatst op 25 juli 2017

Contact

Mocht u vragen hebben, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.